Meest gestelde vragen

Kan ik producten of diensten bestellen op Bestevergelijk.nl?

Nee. Wij zijn als een affiliate website een vergelijker en de producten en/of diensten op onze website komen van de aangeboden aanbieders. Door te klikken op buttons zoals "Kopen" of "Bekijken" wordt de bezoeker doorgestuurd naar de site van de aanbieder. 

Is Bestevergelijk.nl onafhankelijk?

Bestevergelijk.nl is zelfstandig en onafhankelijk. Wij hebben geen speciale deals met een specifieke aanbieder of verzekeraar. Wij proberen juist zoveel mogelijk aanbieders te verzamelen om bezoekers de beste deal te tonen. Wij bieden je dus een objectieve vergelijking aan en jij bepaalt met welke aanbieder je in zee gaat!

Wat is jullie verdienmodel?

Wij zijn als een affiliate partner aangesloten bij een publisher netwerk. Als een partner, verdienen wij een bepaalde commissie aan ieder verkocht product of dienst. Daarnaast verdienen we ook geld door het plaatsen van banners op de website van verschillende adverteerders.

Kan ik ook vragen stellen over een product of dienst?

Wij staan altijd klaar om je te helpen! Echter zijn wij in bepaalde segmenten, zoals met financiële producten, niet bevoegd om advies te geven. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met de aanbieder. 

Ik wil mij als (web)winkel aansluiten bij Bestevergelijk.nl. Kan dat?

Alle (web)winkels zijn welkom om het aanbod op Bestevergelijk.nl nog groter te maken. Echter adviseren wij altijd om je zelf bij een publisher netwerk aan te sluiten. Groot voordeel hiervan is, dat andere affiliate partners jouw producten of diensten ook kunnen aanbieden!

CONTACT